Beken kleursessie

Kleur is licht….zonder licht is er geen leven.
Kleur is magisch en volgt jouw energie.
Kleur liegt niet, ze spreekt altijd de waarheid.
Kleur is onbewust een krachtig communicatiemiddel dat reist met de snelheid van het licht.
Kleur raakt direct de kern en opent het hart.

ja dit klinkt goed!

Je voelt aan alles dat er GOUD in je zit.

Jij wilt leven vanuit je diepste ziel.
Leven waarvoor je geboren bent.

Je voelt een enorme drive om dat wat in je zit zichtbaar te maken en je verlangens en dromen te (be)leven.
In jou brandt er een vlammetje dat zuurstof zoekt om grootser te branden en ongeremd te leven.
Je wilt graag uit het ‘hoe’ komen en de ongetemde versie van jezelf belichamen.

Je voelt diep vanbinnen de drive om te kunnen spelen en expressie te geven
aan dat wat jou diep vanbinnen vervult en drijft.
Je wilt je creativiteit tot uiting brengen en leven vanuit flow.
Jouw inner- & outerbeauty verbinden zodat het klopt voor jou.

“Colour is a power which directly infuences the soul”

Wassily Kandinsky – Kunstschilder

 Beken kleursessie

1:1 sessie

Dit ontvang je van mij:

– 1 op 1 intensieve (online) intake sessie (duur 1 tot 1,5 uur)
– Een uitgebreide analyse van jouw GOUD in combinatie met kleur en je Human Design Chart
– 1 op 1 verdiepende & afrondende (online) sessie waarin ik vragen stel & jij diepgaande inzichten ontvangt (duur 1 tot 1,5 uur)                                 – Van elke online sessie ontvang je video opnames, zodat je het terug kunt kijken

€ 333,- excl. Btw

(Na betaling ontvang je van mij bericht voor het afstemmen van een datum)

“De doorbraaksessie met Mandy heeft mij enorm geïnspireerd. Ik had voor de sessie nooit bewust stilgestaan bij de ‘psychologie van kleur’ en welke emoties en gevoel een kleur kan oproepen. Door de uitgebreide analyse van mijn kleurgebruik door mijn levensjaren heen, ben ik tot bijzondere inzichten gekomen. Mandy stelde daarbij rake vragen, waardoor ik kon inzien dat de kleuren die ik droeg een weerspiegeling waren van wat ik diep vanbinnen voelde.

Het heeft even geduurd voordat deze inzichten helemaal geïntegreerd waren, maar wat ik nu heb opgemerkt, is dat ik kleur nu écht kan inzetten als tool en daarmee ook mijn gemoedstoestand kan beïnvloeden. Al met al werkt Mandy’s passie en enthousiasme voor haar vak heel aanstekelijk en het heeft mij aangespoord om meer kleur in mijn leven aan te brengen. Dankjewel Mandy!

Josine Olivia – Birth of light Soulfotografe - Projector

De sessies met Mandy heb ik als een kleurrijk feest ervaren. Mandy neemt je mee door de wondere wereld van kleur. Ze nodigt je met haar fijne energie en openheid uit, om je verdieping te geven in je vraagstuk. Mijn grootste inzicht t.o.v. het bepalen van mijn aanbod, is dat ik écht mag vertrouwen dat mijn eerste ingeving de juiste is en daarop verder mag bouwen zonder twijfel. Ook het advies rondom het dragen van specifieke kleuren heb ik als heel waardevol ervaren. Naarmate ik bepaalde kleuren en kledingstukken beetje bij beetje vaker draag, voelt dit zo krachtig. Soms trek ik een bepaalde kleur aan als ik voel dat mijn energie laag is of mijn ego de overhand heeft en ga dan werken aan mijn aanbod. Het voelt dan of de kleuren voeding geven aan mijn gehele systeem en hiermee ook  mijn producten naar de buitenwereld toe. Dankjewel lieve Mandy voor al dit moois.

Testimonial Patricia de Groot – Kind van de bron – Projector

Voel je welkom in deze verdiepende tijdreis in kleur die je verbindt met je ziel

In deze sessie neem ik je mee op een intensieve kleurrijke reis van zelfontdekking.

Ik combineer Human Design en de psychologie van kleur in twee intensieve 1 op 1 sessies. Ik gebruik kleur als tool en magische taal om woorden te kunnen geven aan je gevoel. Het is mijn Projector GOUD en gave om jou in deze sessie te horen en te zien zoals je écht bent.

Je ontvangt van mij helderheid en diepgaande inzichten die je (h)erkenning geven. Ik begeleid jou, stel je de juiste vragen en je ontvangt een liefdevol zetje in de goede richting waardoor je verder kunt reizen. Het is mijn creatieve gave om goed naar jou te luisteren en je heden, verleden en toekomst samen te brengen, te verwoorden en te verbinden. Connecting the dots!

Deze beken je kleur sessie is voor jou…

Als je het leven wilt leven waarvoor je bedoelt bent. Als jij graag de impact & transformerende kracht van kleur wil ervaren.
Als je graag antwoorden en richting wilt om jouw GOUD te kunnen delven. Als je uit het hoofd wil komen en je hart wilt laten spreken om een échte doorbraak te creëren.

“Ik voelde aan alles dat ik als interieurontwerpster & ondernemer meer zichtbaar mag zijn, maar iets hield mij nog tegen. Ik kon alleen niet goed benoemen waarom die handrem bij mij onbewust werd aangetrokken. Heel graag wilde ik weten wat mij zou helpen dit patroon te doorbreken. De doorbraaksessie was een bijzondere ervaring om via kleur terug te kijken op mijn leven en te kijken naar mijn doel en dromen. Ik was zelfs op sommige momenten zó verbaasd over hoe kloppend het verband tussen de kleuren en de gebeurtenissen in mijn leven is, en welke impact dat op mij en op mijn omgeving heeft gehad.

Mandy is betrokken, geïnteresseerd en haar intenties zijn oprecht. Ze gaf mij het gevoel dat ze er alle tijd voor nam om er voor mij een zo compleet mogelijk verhaal van te maken. Ze is uitzonderlijk goed in het verwoorden van haar bevindingen die je direct een duwtje in de goede richting geeft. Sommige woorden geven mij zelfs vleugels.

Ik voel dat ik langzaam aan het ‘shiften’ ben en meer durf te vertrouwen op mijn innerlijk weten. De doorbraaksessie heeft voor mij dus heel veel inzicht, erkenning en bewustwording gebracht over waar ik nóg meer de regisseur van mijn leven wil en kan zijn. Ook op het gebied van zichtbaarheid.”

Marjolijn Beckers – Interieurontwerpster & ondernemer – Projector

“Als ondernemer wilde ik graag meer structuur én verbinding met mijn klanten hebben. Tijdens mijn Doorbraaksessie heb ik veel inzicht gekregen in hoe kleur effect heeft (gehad) op mijn mood, maar ook op mijn uitstraling naar buiten toe. Mandy neemt je tijdens de sessie mee op kleurenreis en in de tussentijd raakt ze stukken die je (onbewust) in de weg zitten. Daarmee krijg je meer inzicht in waarom je doet wat je doet en hoe je dat doet. Hoe je overkomt op anderen en hoe kleur je hierin juist kan helpen.

Ik kies nu bewuster de kleuren uit en vraag mij nu telkens af hoe ik mij graag wil voelen en welke kleur mij daarbij helpt. Mensen reageren omdat mijn uitstraling veranderd is. Heel bijzonder om mee te maken.”

Marjolein – Ondernemer - Projector

Met kleur kun je op een lichte en fijne manier, zonder moeilijk gedoe en eindeloos praten, de verbinding tussen hoofd & lichaamsgevoel herstellen, zodat je het vertrouwen diep vanbinnen weer voelt om te spelen. Wear the change!

– Mandy Visser

Copyright Mandy Visser  |   Algemene Voorwaarden  |   Privacyverklaring