Selecteer een pagina

Doorbraaksessie

Jouw bedrijf groeit niet zo hard zoals je zou willen. Vele strategieën heb je geprobeerd, alleen je voelt al tijden dat je ANDERS wilt ondernemen. Vanuit WIE je bent in plaats van ‘hoe het hoort’.

 Jouw energie, kennis & MAGIE wil je overbrengen aan je klanten en als een MAGNEET de uitnodigingen naar je toe trekken, krachtig, zonder twijfel over welke waarde je te bieden hebt.

  Erkenning en voldoening, dat is wat je wilt! Vol vertrouwen keuzes maken vanuit je hart die je én vrijheid geven maar óók geld oplevert.

ja dit klinkt goed!

 Er zit MEER in je, dat voel je aan alles.

Je wilt dat MEER zichtbaar

maken en schaamteloos

jezelf zijn.

Jij weet, het is nu hét moment om uit die middelmatigheid te stappen

om vanuit je woestaantrekkelijke zelf de

allerleukste klanten aan te trekken en Jouw waarde van binnen naar buiten

te brengen. 

 De ongetemde versie van jezelf wil impact maken & overvloed ervaren. Uit ‘hoe het hoort‘ komen. Je voelt een enorme drive om te ondernemen, maar wél op jouw manier. Vanuit WIE je écht bent en voor jou werkt.
In jou brandt er een vlammetje dat zuurstof zoekt om grootser te branden en ongeremd te leven.

 Je wilt je creativiteit tot uiting brengen en leven vanuit flow, zodat je je vrij voelt om te spelen en expressie te geven aan dat wat jou diep vanbinnen vervult en drijft. Wat een ander er ook van vindt.
In alignment leven & ondernemen, dat is wat je wilt. Jouw inner- & outerbeauty verbinden zodat het klopt voor jou.

“Colour is a power which directly infuences the soul”

Wassily Kandinsky – Kunstschilder

Voel je welkom in deze verdiepende tijdreis in kleur die je verbindt met wie je écht bent.

In deze sessie neem ik je mee op een intensieve kleurrijke reis van zelfontdekking. Je ontdekt waarom het niet stroomt en waarom jij nog niet hebt bereikt wat je écht wilt.

Je ontvangt van mij helderheid en diepgaande inzichten die je (h)erkenning geven in dat wat je nog tegenhoudt. Ik begeleid jou, stel je de juiste vragen en je ontvangt een liefdevol zetje in de goede richting waarmee je verder kunt reizen in het ondernemerschap. Het is mijn creatieve gave om goed naar jou te luisteren en je heden, verleden en toekomst samen te brengen, te verwoorden en te verbinden. Connecting the dots! Jij weet hierna waar je van nature goed in bent en hoe jij vol zelfvertrouwen vanuit de ongetemde versie van jezelf zichtbaar kunt zijn op jouw unieke manier. 

Ik combineer Human Design en de psychologie van kleur in twee intensieve 1 op 1 sessies. Daarvoor gebruik ik kleur als tool en magische taal om woorden te kunnen geven aan je gevoel. Het is mijn Projector GOUD en gave om jou in deze sessie te horen en te zien zoals je écht bent.

 Doorbraaksessie

1:1 sessie

Dit ontvang je van mij:

– 1 op 1 intensieve (online) intake sessie (duur 1 tot 1,5 uur)
– Een uitgebreide analyse van jouw GOUD (gave/talent/persoonlijkheid/missie) in combinatie met kleur & je Human Design Chart
– 1 op 1 verdiepende & afrondende (online) sessie waarin ik vragen stel & jij diepgaande inzichten ontvangt (duur 1 tot 1,5 uur)                                 – Van elke online sessie ontvang je video opnames, zodat je het terug kunt kijken

€ 333,- excl. Btw

(Na betaling ontvang je van mij bericht voor het afstemmen van een datum)

“Voor de doorbraaksessie was ik zoekende. Ik wilde graag helderheid met betrekking tot mijn aanbod. De doorbraaksessie met Mandy heeft mij enorm geïnspireerd om dicht bij mezelf te blijven en keuzes te maken vanuit m’n hart. Ik had voor de sessie nooit bewust stilgestaan hoe groot de impact van kleur is op de keuzes in mijn leven en het ondernemen. Hoe kleur je gedrag beïnvloedt. Welke emoties en gevoel een kleur kan oproepen wat energetisch altijd doorwerkt op een dieper niveau. Door de uitgebreide analyse, ben ik tot bijzondere inzichten gekomen. Mandy stelde daarbij rake vragen, waardoor ik kon inzien wat ik diep vanbinnen voelde en écht wilde.

Het duurde even voordat de inzichten ingedaald waren. Mandy’s passie en enthousiasme voor haar vak is heel aanstekelijk en het heeft mij aangespoord om meer kleur in mijn leven aan te brengen en te doen waar ik blij van wordt. Dankjewel Mandy!”

Josine Olivia – Ondernemer - Birth of light Soulfotografe - Projector

“De sessies met Mandy heb ik als een feest ervaren. Mandy neemt je mee door de wondere wereld van kleur & Human Design. Ze nodigt je met haar fijne energie en openheid uit, om je verdieping te geven in je vraagstuk. Mijn grootste inzicht t.o.v. het bepalen van mijn aanbod, is dat ik écht mag vertrouwen dat mijn eerste ingeving de juiste is en daarop verder mag bouwen zonder twijfel. Ook het advies rondom het dragen van specifieke kleuren i.c.m. wat ik écht wil heb ik als heel waardevol ervaren. Naarmate ik bepaalde kleuren en kledingstukken beetje bij beetje vaker draag, voelt dit zo krachtig. Soms trek ik een bepaalde kleur aan als ik voel dat mijn energie laag is of mijn ego de overhand heeft en ga dan werken aan mijn aanbod. Het voelt dan of de kleuren voeding geven aan mijn gehele systeem en hiermee ook mijn producten naar de buitenwereld toe. Dankjewel lieve Mandy voor al dit moois.

Patricia de Groot – Ondernemer - Kind van de bron – Projector

 Deze doorbraaksessie is voor jou…

Als je graag antwoorden en richting wilt op hoe je vanuit je eigen krachtige energie en authenticiteit, jouw GOUD vol zelfvertrouwen zichtbaar maakt in het ondernemerschap. Voor jou geen 13 in een dozijn meer.

Als je het leven wilt leven waarvoor je bedoelt bent.

Als jij de impact & transformerende kracht van kleur & Human Design wilt ervaren.

Als je vanuit innerlijke kracht expressie wil geven aan die ongetemde versie van jezelf en je binnen- & buitenwereld met een kick-ass uitstraling wil verbinden.
Als je uit het hoofd wil komen en je hart wilt laten spreken om een échte doorbraak te creëren.

“Ik voelde aan alles dat ik als interieurontwerpster & ondernemer meer zichtbaar mag zijn, maar iets hield mij nog tegen. Ik kon alleen niet goed benoemen waarom die handrem bij mij onbewust werd aangetrokken. Heel graag wilde ik weten wat mij zou helpen dit patroon te doorbreken. De doorbraaksessie was een bijzondere ervaring om via kleur terug te kijken op mijn leven en te kijken naar mijn doelen en dromen. Ik was zelfs op sommige momenten zó verbaasd over hoe kloppend de doorbraaksessie was en welke impact sommige kleuren op mij en op mijn omgeving hebben gehad.

Mandy is betrokken, geïnteresseerd en haar intenties zijn oprecht. Ze gaf mij het gevoel dat ze er alle tijd voor nam om er voor mij een zo compleet mogelijk verhaal van te maken. Ze is uitzonderlijk goed in het verwoorden van haar bevindingen die je direct een duwtje in de goede richting geeft. Sommige woorden geven mij zelfs vleugels.

Ik voel dat ik langzaam aan het ‘shiften’ ben en meer durf te vertrouwen op mijn innerlijk weten. De Doorbraaksessie heeft voor mij dus heel veel inzicht, erkenning en bewustwording gebracht over waar ik nóg meer de regisseur van mijn leven wil en kan zijn. Ook op het gebied van zichtbaarheid.”

Marjolijn Beckers – Interieurontwerpster & ondernemer – Projector

“Als ondernemer wilde ik graag meer structuur én verbinding met mijn klanten hebben. Tijdens mijn Doorbraaksessie heb ik veel inzicht gekregen in hoe kleur effect heeft (gehad) op mijn mood, maar ook op mijn uitstraling naar buiten toe. Mandy neemt je tijdens de sessie mee op kleurenreis en in de tussentijd raakt ze stukken die je (onbewust) in de weg zitten. Daarmee krijg je meer inzicht in waarom je doet wat je doet en hoe je dat doet. Hoe je overkomt op anderen en hoe kleur je hierin juist kan helpen.

Ik kies nu bewuster de kleuren uit en vraag mij nu telkens af hoe ik mij graag wil voelen en welke kleur mij daarbij helpt. Mensen reageren omdat mijn uitstraling is veranderd. Heel bijzonder om mee te maken.”

Marjolein – Ondernemer - Projector

“Mandy is een zeer gedreven en creatieve ondernemer.
Ze brengt heel origineel human design en de psychologie van kleur samen en kan zo goed zien waar je nu staat en waar je nog kracht bij mag zetten. Ze hielp mij met het inzien dat ik nog een mooie weg voor mij heb en dat ik op dit moment in een transformatie fase zit. Iets dat mij veel rust geeft in het hectische leven van het ondernemerschap

Pauline Broers – Ondernemer Projector Revolutie – Projector

Met kleur kun je op een lichte en fijne manier, zonder moeilijk gedoe en eindeloos praten, de verbinding tussen hoofd & lichaamsgevoel herstellen, zodat je het vertrouwen diep vanbinnen weer voelt om te spelen. Wear the change!

– Mandy Visser

Copyright Mandy Visser  |   Algemene Voorwaarden  |   Privacyverklaring