Selecteer een pagina

Van twijfels naar kick-ass confidence!

Ervaar de transformerende kracht van kleden in lijn met wie je bent. In deze Online Masterclass help ik  jou in 5 stappen jouw stijl te ontdekken. Gemakkelijk te volgen op tablet of laptop (naast je kledingkast ;)) 6 lessen met video’s, audio, opdrachten e-book én reflectiedagboek,
Je kunt direct aan de slag!

Ontdek de stijl die écht bij je past met de garderobe die je al hebt hangen!
Jezelf kleden in lijn met wie je bent = Style in Alignment


Voor wie is het?

R

Deze training is voor ondernemende vrouwen die vaak twijfelen voor hun (overvolle) kledingkast en zich regelmatig afvragen ‘Wat trek ik aan vandaag?’

R

3x omkleden is je niet vreemd voordat je de deur uitgaat.

R

Je kast hangt bommetje vol en toch vind je het lastig een keuze te maken waar je je goed bij voelt.

R

Je hebt moeite om je zakelijke- en je privé-outfit moeiteloos te mixen & matchen.


Na deze training?

R

Heb jij een goede basis gelegd voor jouw unieke persoonlijke stijl.

R

Ben jij in staat logische keuzes te maken omdat je weet wat bij je past.

R

Heb je genoeg inspiratie om je te kleden zoals je je graag wilt voelen.

R

Weet jij precies wat en welke kleur je graag draagt om je uitstraling te upliften.

R

Ben je in staat om verleidingen van de mode te weerstaan.

R

Weet je precies wat jou blij maakt en wat je graag wilt uitstralen.

 

When innerbeauty meets style, your bizz will BLOOM!

 

– Mandy Visser –


Nog even alles op een rijtje!

Prijs €67,- (excl. BTW)
Training = Besloten Online trainingsomgeving
Inclusief besloten Facebook Community en Q&A’s      Inclusief 6e bonus module met Q&A’s
Duur: 15 dagen
Elke 3e dag wordt een nieuwe les vrijgegeven
E-book, video’s, audio en reflectie dagboek

 

“Zonder Mandy had mijn bedrijf en ik zelf er heel anders uitgezien. Mijn bedrijf groeide snel en door alle persoonlijke ontwikkeling ik ook. Als persoon was ik qua kleding stil blijven staan. Ik voelde dat het niet meer matchte en wilde het graag anders. Ik wist dat er wat moest veranderen. Maar niet wat dan en hoe dan? Mandy heeft mij geholpen van 2 kasten (zakelijk & privé) één te maken. Heb ik een eigen stijl ontwikkelt en draag ik in plaats van grijs en blauw kleur. Mixen en matchen gaat mij nu goed af”

Daniëlle Leuvering

Nr 1 Business Strateeg voor high level VA’s & Online Business Experts

“Ik ben totaal anders naar kleding gaan kijken en kan beter beslissen wat wél bij mij past. Nu ik precies weet waar ik op moet letten én welke kleur ik het beste kan dragen, is het voor mij makkelijker geworden te kiezen. Ik voel me veel meer zelfverzekerd over mijn kleding!”

Elisabeth Griffioen

Dé Videovakvrouw

Hoe doe je mee?

 

Koop eerst jouw toegangsbewijs bij ‘koop hier je kaartje’

 

Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail met inloggegevens

 

Via de inloggegevens kom je in de online omgeving

 

Meld je direct aan voor de Facebook Community, zodat je aangehaakt blijft.

 

Elke 3e dag na aanmelding wordt de volgende les vrijgegeven

 

“Voordat ik met Mandy ging werken kleedde ik mijzelf met wat ik altijd heel snel kocht voor een event of belangrijke afspraak. Met behulp van het winkelpersoneel. Met als resultaat dat ik heel vaak fantastische spullen in de kast had hangen voor dat moment. Maar het was niet zo dat ik daarna standaard blij werd als ik mijn kast open trok. Ik had veel miskopen hangen. Kleding die ik daarna nooit meer droeg alleen wist ik niet goed waarom.
Nu kan ik verder bouwen aan mijn eigen kledingstijl! Door Mandy is mijn kijk op kleiding en kleur helemaal veranderd. Het geeft rust. Scheelt een hoop tijd, twijfels én geld bij het kopen. Ik wist natuurlijk altijd wel dat kleding een fantastisch communicatiemiddel is. Maar dat het zoveel impact op mij én op mijn boodschap als ondernemer heeft …..dat wist ik nog niet.”

Ellen Joosten

Entrepeneur, Owner, zakenvrouw, successupporter & founder van Smartgirls Global

“Mandy liet mij inzien dat ik mijzelf vaak groter (lees: grotere maat)inschatte dan nodig. Dat niet alleen de maat, maar ook het dragen van de juiste kleuren mij helpt om ‘The Leading Lady’ te zijn. Zonder dat het ongemakkelijk voelt.
Waar ik eerst vooral ging voor alleen comfort en ik 2 garderobes nodig had, weet ik nu moeiteloos te combineren en mijzelf te laten zien. Scheelt tijd, geld en energie!”

 

Caroline Claeys

Trainer en coach bij Leff met Caroline


Over Mandy

Ik hou ervan vrouwen door kleding en de juiste kleur mooi te maken.
Vrouwen die zelf niet zien hoe mooi ze zijn. Dat maakt mij blij. Maar ook vrouwen die juist alles (aan de buitenkant) lijken te hebben intrigeren mij. Die hun uiterlijk en schoonheid als een soort harnas hebben gemaakt met een onzekere basis.
Als kind was ik al gefascineerd door kleur en kleding. Niet zo gek dat ik later de Modevakschool volgde. Al snel kwam ik erachter dat ik kleding leuk vind. Maar de (kijk mij eens) modewereld niet.
4 jaar geleden startte ik als ondernemer. Het viel mij op dat de ene vrouw alles durfde te dragen zonder schroom en de ander niet. Ik merkte bij mijzelf ook op dat ik als ondernemer minder zeker van mijn zaak was. Dat resulteerde in veilige keuzes die mijn hart niet raakte. Dat kende ik absoluut in loondienst niet. Tot ik ontdekte hoe ik deze onrust de baas werd door weer te dragen wat écht bij mij past. Dat is hoe ik mijn SoulStyling ontwikkelde.
Voorbij de mode. Voorbij hoe het hoort en wat iemand ervan vindt. Dat is pas échte vrijheid!