“The beauty of a women must be seen from her eyes, because that is de doorway to her heart”

– Audrey Hepburn

I love TRUE
colors!

Wie is Mandy?

Een MAGISCHE Mooimaker, Kleurentolk, intuïtief (leef)stijlcoach, 4/6 Projector Self Projected Authority Opportunistisch Rolmodel, Personal SoulBranding specialist, HSP-er getrouwd, moeder van een puberzoon én baasje van onze lieve zwarte Labrador Ollie. En…. I love true colors!

Mijn Soul Colour Journey startte na mijn 2e knock-out. Ik was eind 30 en een échte pleaser, perfectionist, doorzetter. Hard voor mezelf en wilde voor iedereen goed doen om anderen niet teleur te stellen. Diep vanbinnen was ik onrustig, ongelukkig, mager, intens onzeker en doodmoe. Lang probeerde ik het leven van een gelukkig getrouwde en werkende moeder te zijn die alles perfect onder controle had. Ik wilde het perfecte plaatje hooghouden voor de buitenwereld, maar binnenin verbitterde ik. Mijn kledingstijl was mijn houvast, mijn zekerheid waarmee ik zichtbaar was, maar niet écht werd gezien om wie ik diep vanbinnen ben. Gevoelig, liefdevol, wijs met een krachtig verlangen naar zelfexpressie.

Mijn binnen- en buitenkant lagen niet op één lijn en dat schiep afstand.

Ik had mijn hart gesloten. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen. Het streven naar het ‘perfecte plaatje’ verdoofde mijn hart en gaf me tegelijkertijd zekerheid en controle in een wereld waarin ik mij altijd al anders en niet thuis voelde. Tot het moment dat ik de MAGISCHE taal van kleur en Human Design ontdekte, er alles over wilde weten én ging toepassen. Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek en de ontbrekende kleuren in mijn kast werkten als een eye-opener.

Ik voegde letterlijk weer kleur toe in mijn leven. Mijn hartfrequentie verhoogde. Dát was het moment dat als vanzelf mijn hart opende en mijn talent, innerlijke wijsheid en een diep vertrouwen in mij tevoorschijn kwam. Langzaam kwamen mijn leven, mijn binnen- en buitenwereld, bedrijf en stijl weer op één lijn. Ik ging van wandelend hoofd naar letterlijk KLEUR bekennen en vernieuwde frisse sprankelende energie. Ik voelde weer wat ik écht wilde. Ik durf nu de liefde en zachtheid door mij heen te laten stromen. Met dit diepe vertrouwen, mijn kennis en ervaring, mijn enorme passie voor kleur en stijl help ik jou kleur bekennen en weer te ervaren WIE jij in essentie bent.

Ik help jou met jouw unieke talent, liefde en prachtige energie jouw plek in deze wereld vol vertrouwen in te nemen en zichtbaar te ZIJN. Connecting the dots!

Copyright Mandy Visser Bloom for Life  //  Algemene Voorwaarden  //  Privacyverklaring