Selecteer een pagina

“Until we can reseive
with an open heart,
we’re never really giving
with an open heart.”

– Brené Brown

I love your
TRUE colors!

Wie is Mandy?

Uitstralingsexpert, Business Mentor & Colour Comfort guide, Projector 4/6, moeder van een zoon én baasje van onze lieve zwarte Labrador Ollie. En…. I love your true colors!

Mijn Soul Colour Journey startte na mijn 2e knock-out. Ik was eind 30 en een échte pleaser, perfectionist, doorzetter. Hard voor mezelf en wilde voor iedereen goed doen om anderen niet teleur te stellen. Diep vanbinnen was ik onrustig, ongelukkig, mager, intens onzeker en doodmoe. Lang probeerde ik het leven van een gelukkig getrouwde en werkende moeder te zijn die alles perfect onder controle had. Ik wilde het perfecte plaatje hooghouden voor de buitenwereld, maar binnenin verbitterde ik. Mijn kledingstijl was mijn houvast, mijn veiligheid en zekerheid waarmee ik zichtbaar was, maar niet écht werd gezien om wie ik diep vanbinnen ben.

Mijn binnen- en buitenkant lagen niet op één lijn en dat schiep afstand.

Ik had mijn hart gesloten. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen. Het streven naar het ‘perfecte plaatje’ verdoofde mijn hart en gaf me tegelijkertijd zekerheid en controle in een wereld waarin ik mij altijd al anders en niet thuis voelde. Tot het moment dat ik ondernemer werd, Human Design en de MAGISCHE taal van kleur ontdekte.

Ik voegde de juiste kleuren toe in mijn leven. Mijn hartfrequentie verhoogde. Dát was het moment dat als vanzelf mijn hart opende en mijn talent, innerlijke wijsheid en een diep vertrouwen in mij tevoorschijn kwam. Langzaam kwamen mijn leven, mijn binnen- en buitenwereld, mindset en gevoel, bedrijf en voorkomen weer op één lijn. Ik ging van een wandelend hoofd naar een kloppend hart. Ik voelde vernieuwde frisse sprankelende energie, liefde en zachtheid in mij stromen. En voelde weer wat ik écht wilde en dat gun ik jou ook! 

Ik help jou met liefde, jouw prachtige energie en unieke talent, jouw plek in deze wereld vol zelfvertrouwen in te nemen en zichtbaar te ZIJN, zodat ook jij geluk, succes & overvloed aantrekt!

Connecting the dots!

Alles uit de Podkast!

Haal jij écht alles uit de kast om vol zelfvertrouwen expressie te geven aan wie jij graag wilt zijn? Durf jij te vertrouwen op je gevoel en keuzes te maken vanuit je hart als ondernemer? In deze podcast vertel ik alles over hoe je werkelijk kunt leven en ondernemen vanuit wat voor jou werkt om de vrijheid, voldoening en het vertrouwen te voelen zodat je geluk, succes en overvloed aantrekt.

Copyright Mandy Visser  |   Algemene Voorwaarden  |   Privacyverklaring