Selecteer een pagina

Ben jij klaar om jouw MAGNATIC POWER te ownen & jouw UNIEKE WAARDE om te zetten in zichtbaar SUCCES? 

UNLOCK YOUR MAGNATIC POWER!

Met mijn kennis & ervaring heb ik inmiddels 100+ ondernemende vrouwen mogen helpen om hun persoonlijkheid en natuurlijke energie toe te passen in Life & Biz waardoor ze nu moeiteloos de allerleukste klanten aantrekken, voldoening & succes ervaren.

Ben jij de volgende?

Je bent klaar met trutten!

Het is tijd om jezelf te laten zien. Om Alles uit de kast te halen, impact te maken en de ongetemde versie van jezelf te leven. Te ondernemen vanuit wie je bent en wat bij jou past. No bullshit meer.

 

In Unlock your Magnatic Power brengen we in 2 sessies jouw uitstraling in lijn met jouw persoonlijkheid. In lijn met jouw Human Design!

DAT MAAKT WOESTAANTREKKELIJK!

…lieve mooie vrouw!

zoek niet langer de oplossing buiten jezelf.
Je bent krachtig, prachtig en vol liefde.
Jij bent GOUD waard!

Jij staat zelfbewust in het leven en bent klaar voor The next level om succes, geluk en overvloed in je leven toe te laten. Om alleen nog maar te doen wat voor jou werkt.

Kleur is een prachtige tool. Het volgt altijd jouw energie. Daar waar jij voelt dat je bent, zal de kleur voor je ogen verschijnen. Kleur laat je zien welke magische innerlijke plek dat is. Welk verhaal je daarmee vertelt en uitdraagt voor jezelf én je klanten.

Voel je dat er veel meer in je zit dan dat eruit komt? Dan is het tijd om jouw leven, werk & business vanuit je hart vorm te geven! Vanuit jouw innerlijke kracht. Vanuit liefde voor jezelf. Voel je diep vanbinnen dat dit hét moment is om jouw GOUD, jouw gave en kwaliteiten, zichtbaar te maken?

Reis dan met mij mee!

Tijdens deze transformerende reis neem ik je veilig mee en reizen we langs de belangrijkste kleurrijke plekken van zelfontdekking die jou helpen om in lijn te leven, kleden & ondernemen met wie jij in essentie bent om zo meer voldoening, succes & geluk te ervaren.

De kleuren die je draagt hebben jou gemaakt tot wie je NU bent.

Het zijn jouw sterk ontwikkelde kanten. In de kleuren die je NIET(meer) draagt ligt je persoonlijke groei & bloei. Jouw potentieel. Door inzicht in jouw kleur en Kleding keuzes i.c.m. jouw Human Design Chart, ontstaat er helderheid over WIE je bent en wat voor jou écht belangrijk is. Wat je écht wilt!

Door bewust anders te kiezen. Kleur te bekennen en te leren voelen wat je nodig hebt, komt er rust en ruimte vrij om het leven én jouw bedrijf succesvol te laten stromen op jouw eigen authentieke manier!

Ik geloof in de kracht van Zelfvertrouwen.

Het is jezelf vertrouwen dat je goed genoeg
bent om jouw WAARDE, jouw MAGNATIC POWER Zichtbaar te maken en je dromen uit te laten komen.

 Unlock Your MAGNATIC Power!

Groepstraject (max. 5 deelnemers)

In 7 maanden reizen we door de wereld van kleur en halen we ‘Alles uit de kast’ om jouw identiteit, persoonlijke waarde(n) én uitstraling energetisch in lijn te brengen met wie jij in essentie écht bent. Het is de kleurrijkste reis naar zelfontdekking. Een transformerende reis waarin je jouw ware verlangens, jouw WAARDE, het GOUD in jou, weer vol vertrouwen zichtbaar maakt DOOR KRACHTIGE AUTHENTIEKE KEUZES TE MAKEN VANUIT JE HART!

– Om de week verdiepende groepscalls via Zoom

– 1 op 1 Doorbraaksessie t.w.v. €333,- (excl. btw)

– 1 op 1 afgestemd Human Design gesprek t.w.v. €197,- (excl. btw)

– 7 x Colour kennis, ervaring & integratie modules
– Praktische opdrachten & visualisaties
– WhatsApp groep voor inspiratie, voiceberichten & vragen

€997,- excl. 21 % btw of €220,- in 5 termijnen (excl. btw)

Meer informatie over het programma vind je hier.

De eerstvolgende groepsreis start in het najaar van 2023

“Ik wil al jaren een eigen kinderboek schrijven. Ik begreep alleen niet waarom het mij niet lukte het nu écht eens te gaan doen. Wat hield me tegen? Waar zat dat ongemak? Dat mijn kledingkast als een spiegel aan mij liet zien waar bij mij de crux zat, was écht een wonderbaarlijke ontdekking! Nu begreep ik ineens waarom ik dat boek nog niet geschreven had in relatie met bepaalde kledingstukken die ik helemaal niet meer droeg. Tijdens de reis heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik belangrijk vind, maar vooral ook waar mijn talent en gave ligt evenals zaken waar ik meer aandacht aan wil besteden.

Zonder dit programma zou ik niet geweten hebben hoe ik onbewust mezelf saboteerde. Ik voel me sindsdien beter in staat om de voor mij juiste intentie te zetten en elke dag te kiezen vanuit mijn hart. Ik vind kleur heerlijk en 7 maanden hebben mij ongelofelijk veel extra power gegeven. Dankzij Unlock your Authentic Power! heb ik nu meer zelfvertrouwen om eindelijk mijn eigen kinderboek te schrijven. De karakters zijn inmiddels beschreven en de grove indeling van de hoofdstukken staan, ik voel me super bij!!”

Lammie Post - Vertaler - Generator

“De allereerste doorbraaksessie samen vond ik erg waardevol, ontzettend intensief en gaf me middels kleur meer inzicht in mezelf. Waarom lag er alleen zwarte en donkerblauwe kleding in mijn kast? Wat was hierin de relatie tot mijn gezondheid? Waarom lukte het mij niet om meer mijn eigen plek in te nemen in het gezin en relatie? Welke gebeurtenissen hebben een belangrijke invloed gehad op mijn leven en keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt? Ik weet nu waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en voel nu dat dat oké is. Ik wilde het vanaf nu graag anders en vroeg mij af…Wie ben ik nu? Wat is voor mij écht belangrijk? Waar ben ik van nature goed in en wat wil ik uitstralen naar anderen? Hoe wil ik me voelen en wat helpt me daarbij? Ik snap mezelf en anderen nu beter. Mandy, laat je écht door een andere kleurrijke bril kijken om jezelf te ontdekken. Ik ben weer creatief aan de slag, leer mezelf opnieuw kennen en vind het fantastisch dat mijn kledingkast mij heeft wakker heeft geschut. Dat maakt het zichtbaar, praktisch, speels & toegankelijk. Het is tot nu toe de mooiste reis van mijn leven, dankjewel Mandy!!

Marieke Jonkman - Leerkracht - Projector

Voel jij diep van binnen dat je klaar bent
om je te laten leiden door je hart?

Ik ben al jaren ondernemer en paste me heel vaak aan de klant aan. Zelfs mijn kleding stemde ik op mijn klanten af. Daarbij verloor ik mijn authenticiteit en eigen verlangen en behoeftes uit het oog. Dat had natuurlijk impact op mijn Vibe, uitstraling én de manier waarop ik handelde in mijn bedrijf.

Graag wilde ik investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van uitstraling en zelfvertrouwen. Ik voelde me niet altijd zeker en op mijn gemak en verbloemde dat in het veel dragen van donkerblauw en zwart

Ik kies nu veel bewuster vanuit hoe het werkt voor mij. Vanuit hoe ik mij graag wil voelen en waar ik ontzettend blij van wordt. Dat bepaald uiteindelijk het succes.

Werken met Mandy was heerlijk! Het waren super rustgevende sessies, waarin ik heel veel inzicht kreeg over mijn onzekerheid in relatie tot de keuzes voor de kast als reflectie van wat er zich in mijn binnenwereld afspeelt. Dat werkt altijd door in het ondernemerschap.

Als je op zoek bent naar een lichte, speelse & kleurrijke manier om je te ontwikkelen is dit een prachtig traject. Het Unlock your Authentic Power- Gold Traject heeft mij zoveel inzicht in mezelf én mijn bedrijf gegeven.  Het heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik goed ben zoals ik ben. Dankjewel Mandy!”

Marieke van Gent - IT Efficiency - Projector

faq

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Is dit dan wel een juiste keuze voor mij?

Zeker! We bekijken het op een Holistische manier. Zo binnen, zo buiten. Zoals ik het zie houdt persoonlijke ontwikkeling nooit op. Het is een continu proces. Dit programma gaat dieper in op jouw energie frequenties. Hoe kun je deze ‘hoog’ houden en voor je laten werken.  Het is juist mooi om deze verdieping op een ander level te maken.

Zichtbaarheid is voor mij wel een dingetje.. besteed je daar ook aandacht aan?

Zeker! Maar niet zozeer op het gebied van Social Media of Marketingwise. We houden het dichter bij huis, ofwel wat mag er gezien worden van jou en jouw gave waar jij nog geen aandacht voor hebt? Het gaat echt om ‘Hoe thuis voel jij je bij jezelf?’

Ik ben al eens bij een styliste geweest is dit dan wel wat voor mij?

Stylen gaat vooral over je buitenkant en wat anderen van je zien. Dit programma heeft niets met mode of stylen te maken. We zoemen in op jouw binnenwereld & zielsverlangen en connecten dit zichtbaar met je buitenwereld.

Ik heb al eens een kleuradvies gehad hoe werkt dit dan precies?

Dit is absoluut niet te vergelijken. We kijken in dit programma verder dan of een kleur je goed staat. Kleur is energie en gaat direct naar je kern. Het vertelt je altijd de waarheid. Kleur is een wetenschappelijk onderbouwde tool en gaat over de psychologie van kleur.

Krijg ik ook stylingtips?

Nee, je krijgt van mij geen tips hoe jij je het best kunt kleden. Daarvoor moet je niet bij mij zijn. We kijken wél naar je persoonlijkheid en welke uitstraling écht bij jou past en welke vertaalslag in kleding jij kunt maken.

Ik wil heel graag mijn Personal Branding afstemmen op wie ik in essentie ben, is dit programma dan wat voor mij?

Ja, dit is juist dan een heel fijn (start)programma. Ik werk voor Personal Branding graag 1 op 1 in het Verdiepingstraject met jou. Het is een intensief traject waarin we je leven, gardarobe & onderneming in lijn brengen met wie jij vanbinnen écht bent. Stuur  mij een mail voor meer info hierover naar contact@mandy-visser.nl

Hoe kan dit business wise goed voor mij werken?

De kennis & inzichten die je opdoet voor jezelf kun je doorvoeren in je werk en inzetten voor je klanten. Wil je hier graag meer begeleiding bij?

Dat kan! Ik werk ook graag 1 op 1 met jou. Stuur mij een mail naar contact@mandy-visser.nl of via de contactpagina en ik bericht je snel terug voor een afspraak.

Copyright Mandy Visser  |   Algemene Voorwaarden  |   Privacyverklaring