Soul colour journey

In 12 weken reizen we samen door de wereld van kleur en ontdek jij hoe je ‘Alles uit de kast’ haalt om jouw identiteit en uitstraling energetisch in lijn te brengen met wie jij in essentie écht bent!

Het is de kleurrijkste reis naar zelfontdekking…!

Als jij met mij werkt ervaar je weer die fun, het spelen en de sprankelende energie in jou. 

We ontdekken samen jouw GOUDen talent en ik tune in op jouw verlangen en ik laat je zien waar jij ongelofelijk goed in bent. In de kleuren die je niet draagt, ligt het GOUD in jou verborgen. Je durft kleur te bekennen en ik verbind moeiteloos de rode draad voor jou op een fijne, lichte, speelse en onwijs gave kleurrijke manier. 

Jij voelt het direct weer stromen. Je voelt die kolkende energie en het enthousiasme dat je hiermee verder wilt.
Je wordt WIE je vanbinnen écht bent en durft daar op jouw manier expressie aan te geven en voor te gaan staan!

…lieve mooie vrouw!

Jij bent GOUD waard! Je bent krachtig, prachtig en vol liefde en wilt dit ook écht uitstralen.

Jij staat bewust in het leven. Je voelt dat je openstaat om kleur toe te voegen en die verfrissende energie in jou zichtbaar te maken.

Kleur volgt altijd jouw liefdevolle energie. Daar waar jij voelt dat je bent, zal de kleur voor je ogen verschijnen. Kleur laat je zien welke magische innerlijke plek dat is. Welk verhaal je daarmee vertelt en uitstraalt.

Voel je dat er veel meer in je zit dan dat eruit komt? Voel je dat het tijd is om kleur te bekennen? Om jouw leven, werk & business vanuit je hart vorm te geven? Vanuit jouw innerlijke kracht. Vanuit liefde. Voel jij diep vanbinnen dat je jouw GOUD, jouw gave en kwaliteiten, zichtbaar wilt maken?

Reis dan met mij mee!

Tijdens deze transformerende reis neem ik je veilig mee en reizen we langs de belangrijkste kleurrijke plekken van zelfontdekking die jou helpen om in lijn te leven, kleden & ondernemen met wie jij in essentie bent. Vanuit liefde, vanuit kracht, vanuit een ongekend verlangen…

De kleuren die je draagt hebben jou gemaakt tot wie je NU bent.

Het zijn jouw sterk ontwikkelde kanten. In de kleuren die je NIET(meer) draagt ligt het GOUD in jou verborgen. Door inzicht in jouw kleur en KLEDING keuzes ontstaat er helderheid over WIE je bent en wat voor jou écht belangrijk is. Wat je écht wilt! Door bewust anders te kiezen. Kleur te bekennen en te leren voelen wat je nodig hebt, komt er rust en ruimte vrij om het leven én jouw bedrijf succesvol te laten stromen op jouw eigen authentieke manier.

Ik geloof in de kracht van Zelfvertrouwen.

Het is jezelf vertrouwen dat je goed genoeg
bent om het GOUD in jou Zichtbaar te laten ZIJN.

SOUL COLOUR JOURNEY

Groepstraject (max. 10 deelnemers)

In 12 weken reizen we door de wereld van kleur en halen we ‘Alles uit de kast’ om jouw identiteit en uitstraling energetisch in lijn te brengen met wie jij in essentie écht bent. Het is de kleurrijkste reis naar zelfontdekking. Een transformerende reis waarin je jouw ware verlangens en het GOUD in jou vol vertrouwen zichtbaar maakt!

– 6 Verdiepende groepscalls via Zoom
– 7 x Colour kennis, ervaring & integratie modules
– Kleurrijke routekaart volgens de BLOOMup methode
– Opdrachten & visualisaties
– Soul Colour Journey WhatsApp groep voor inspiratie, voiceberichten & vragen

€397,- excl. 21 % btw of €222,- in 2 termijnen (excl. btw)

Meer informatie over het programma vind je hier.

De eerstvolgende groepsreis start op 22 mei 2023

(met vanaf 1 juli een aantal weken zomerstop)

“Ik had veel kleur in mijn kast hangen, maar een deel droeg ik eigenlijk niet of nauwelijks. Ik begreep niet waarom want het zijn gewoon leuke kleren. Waar zat dat ongemak? Geen moment heb ik getwijfeld om mee te reizen. Mandy had al eens een kleurenworkshop gegeven voor de Videovakvrouw, waaraan ik heb meegedaan. Ik wist dat ze mij verder kon helpen, omdat ze zo veel verstand van kleur heeft. Ik weet nog dat ze toen zei: ‘Je zou meer rood moeten dragen’, en dat heb ik altijd onthouden. Na deze 12 weken snap ik waarom ik die raad wil opvolgen.

Ik heb tijdens de reis meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waaraan ik meer aandacht wil besteden, waarbij de bepaalde kleuren me ook kunnen ondersteunen en helpen.

Zonder de Soul Colour Journey zou ik niet zijn gaan experimenteren met het dragen van kleur en zou ik niet geweten hebben hoe belangrijk dat voor mij is. Ik voel me beter in staat om elke dag te kiezen vanuit hoe ik mij wil voelen. Ik vind kleur heerlijk, en deze 12 weken hebben er nog een extra dimensie aan gegeven, een verrijking eigenlijk. Dankzij de Soul Colour Journey heb ik meer zelfvertrouwen gekregen bij wat ik aan heb en ik voel me er super bij!!”

Lammie Post - Vertaler - Generator

“De allereerste sessie samen vond ik erg waardevol, ontzettend intensief en gaf me middels kleur meer inzicht in mezelf. Waarom ligt er alleen zwarte en donkerblauwe kleding in mijn kast? Welke gebeurtenissen hebben een belangrijke invloed gehad op mijn leven en keuzes die ik heb gemaakt? Ik weet waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en voel nu dat dat oké is. Ik wilde het graag anders en vroeg mij af…Wie ben ik nu? Wat wil ik uitstralen naar anderen? Hoe wil ik me voelen en wat helpt me daarbij?  Ik snap mezelf en anderen nu beter. Mandy, je laat me echt door een inspirerende reis langs de kleuren, het goud in mezelf vinden. Ik ben weer creatief aan de slag, leer mezelf opnieuw kennen en ik vind het fantastisch dat je me leert over kleuren en dat het gekoppeld is aan kleding. Dat maakt het zichtbaar, praktisch &  toegankelijk. Het is tot nu toe de mooiste reis van mijn leven!!

Marieke Jonkman - Leerkracht - Projector

Voel jij diep van binnen dat je klaar bent
om met mij mee te reizen?

faq

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Is dit dan wel een juiste keuze voor mij?

Zeker. Zoals ik het zie houdt persoonlijke ontwikkeling nooit op. Het is een continu proces. Het is juist mooi om deze verdieping op een ander level te maken.

Zichtbaarheid is voor mij wel een dingetje.. besteed je daar ook aandacht aan?

Zeker! Maar niet zozeer op het gebied van Social Media of Marketingwise. We houden het dichter bij huis, ofwel wat mag er gezien worden van jou en jouw gave waar jij nog geen aandacht voor hebt? Het gaat echt om ‘Hoe thuis voel jij je bij jezelf?’

Ik ben al eens bij een styliste geweest is dit dan wel wat voor mij?

Stylen gaat vooral over je buitenkant en wat anderen van je zien. Dit programma heeft niets met mode of stylen te maken. We zoemen in op jouw binnenwereld & zielsverlangen en connecten dit zichtbaar met je buitenwereld.

Ik heb al eens een kleuradvies gehad hoe werkt dit dan precies?

Dit is absoluut niet te vergelijken. We kijken in dit programma verder dan of een kleur je goed staat. Kleur is energie en gaat direct naar je kern. Het vertelt je altijd de waarheid. Kleur is een wetenschappelijk onderbouwde tool en gaat over de psychologie van kleur.

Krijg ik ook stylingtips?

Nee, je krijgt van mij geen tips hoe jij je het best kunt kleden. Daarvoor moet je niet bij mij zijn. We kijken wél naar je persoonlijkheid en welke uitstraling écht bij jou past en welke vertaalslag in kleding jij kunt maken.

Ik wil heel graag mijn Personal Branding afstemmen op wie ik in essentie ben, is dit programma dan wat voor mij?

Ja, dit is juist dan een heel fijn (start)programma. Ik werk voor Personal Branding graag 1 op 1 in het Verdiepingstraject met jou. Het is een intensief traject waarin we je leven, gardarobe & onderneming in lijn brengen met wie jij vanbinnen écht bent. Stuur  mij een mail voor meer info hierover naar contact@mandy-visser.nl

Hoe kan dit business wise goed voor mij werken?

De kennis & inzichten die je opdoet voor jezelf kun je doorvoeren in je werk en inzetten voor je klanten. Wil je hier graag meer begeleiding bij?

Dat kan! Ik werk ook graag 1 op 1 met jou. Stuur mij een mail naar contact@mandy-visser.nl of via de contactpagina en ik bericht je snel terug voor een afspraak.

Copyright Mandy Visser  |   Algemene Voorwaarden  |   Privacyverklaring