Soul colour journey

15 weekse programma

“In de kleuren die je niet draagt,
ligt het GOUD in jou verborgen 

Als jij met mij werkt ervaar je weer die fun, het spelen en de sprankelende energie in jou. We ontdekken samen jouw GOUDen talent en ik tune in op jouw verlangen en ik vertel je waar jij ongelofelijk goed in bent. Je durft kleur te bekennen en ik verbind moeiteloos de rode draad voor jou op een fijne, lichte, speelse en onwijs gave kleurrijke manier. 

Jij voelt het direct weer stromen. Je voelt die kolkende energie en het enthousiasme dat je hiermee verder wilt. Je wordt WIE je vanbinnen écht bent en durft daar op jouw manier expressie aan te geven en voor te gaan staan!

Hoe werkt dat dan Mandy?

Jij en ik, we maken gemiddeld 35.000 keuzes op een dag. Als we ’s morgens opstaan start de nieuwe dag en één van de eerste keuzes die we maken, maken we voor onze kledingkast. Ook jij staat elke dag voor de kast om te kiezen wat je draagt. Welke keuze maak jij? Veilig, uitbundig, pas je jouw keuze aan aan je klant of werk? Volg je het modeboekje of ga je juist niet te opvallend? Dit is een belangrijke keuze die nog weleens wordt onderschat. Niet alleen omdat je nooit ‘zomaar’ wat aantrekt.

Er ligt een interessante boodschap in verborgen.

De MAGISCHE TAAL van KLEUR én kleding spreekt voor zich, als je het eenmaal begrijpt. Het beïnvloedt onze relatie met gezondheid, familie, werk, carrière en de relatie met ons wareZELF. De keuzes hangen af van je humeur, wat je doet of wat je juist niet doet. En dat is interessant! Er ligt altijd een dieperliggend verlangen of oorzaak onder dat wat je kiest. Deze liggen altijd in lijn met wat zich in jouw binnenwereld afspeelt. Stroomt de liefde door je heen?

De kleuren die je draagt hebben jou gemaakt tot wie je NU bent.

Het zijn jouw sterk ontwikkelde kanten. In de kleuren die je NIET(meer) draagt ligt het GOUD in jou verborgen. Door inzicht in jouw kleur en KLEDING keuzes ontstaat er helderheid over WIE je bent en wat voor jou écht belangrijk is. Wat je écht wilt! Door bewust anders te kiezen. Kleur te bekennen en te leren voelen wat je nodig hebt, komt er rust en ruimte vrij om het leven én jouw bedrijf succesvol te laten stromen op jouw eigen authentieke manier.

Ik geloof in de kracht van Zelfvertrouwen.
Het is jezelf vertrouwen dat je goed genoeg
bent om het GOUD in jou Zichtbaar te laten ZIJN.

Samen ontdekken is goud!

Door kleur te bekennen ontdekken we samen jouw talent, jouw GOUD en stappen we op het pad dat als vanzelf aan jou getoond wordt.

Ik sta je bij, help je de rode draad in je leven, stijl, werk of bedrijf vorm te geven als de energie wat is vastgelopen. Ik combineer hiervoor ‘Doorbraak in kleur’- sessies, Human Design Readings, Kasting (online reading voor de kast) visualisaties, schrijf en doe opdrachten in een online omgeving, zodat we het GOUD in jou, krachtig zichtbaar kunnen maken. Krachtig stralend én kwetsbaar je ware zelf.

We werken samen op basis van gelijkwaardigheid, integriteit, nieuwsgierigheid naar wie jij bent en een diep vertrouwen in elkaar. Een fijne energie die je helpt om jouw binnen- en buitenwereld te verbinden en jezelf en jouw GOUDen talenten vol zelfvertrouwen te laten zien aan de wereld en zowel innerlijk als uiterlijk succes te ervaren.

Deze vrouwen gingen je voor…

“Mijn eerste idee was dat ik graag meer inzicht wilde hebben in hoe ik me zakelijk beter kan kleden zodat het beter bij me past. Ik wilde investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van uitstraling en mezelf daardoor beter voelen. Voordat ik bij Mandy kwam kleedde ik me vaak naar mijn opdrachtgevers, ik paste me aan de situatie aan en koos niet voor mijn eigen stijl, maar voor dat wat het beste paste bij mijn klant. Ik had geen eigen stijl en voelde me niet altijd op mijn gemak. Daarnaast kleedde ik me ook altijd om bepaalde delen te verbergen in plaats van het accent op het juiste punt te leggen. Ik droeg vaak zwart, donkerblauw en donkergroen als veilige oplossing om mijn onzekerheid te verbloemen , terwijl ik diep vanbinnen verlangde naar laten zien wie ik ben in een eigen stijl. De sessies met Mandy waren heerlijk, rustgevend waarin ik heel veel zelfinzicht kreeg. Ik durf mij nu te kleden zoals mijn stijliconen, maar dan op mijn eigen kleurrijke manier. Het is een prachtig traject waardoor je niet alleen inzicht krijgt, maar ook vol zelfvertrouwen weer door het leven gaat. Ik raad het elke vrouw aan!”

Marieke van Gent - IT efficiency

“De Doorbraaksessie in kleur Je gaf mij het vertrouwen dat de kleuren die ik normaal niet draag, perfect bij mij passen, terwijl ik dacht moet dit nu bij elkaar? Ik zag het niet. Ik kreeg direct complimenten toen ik het aantrok van Wow! Wat zie je er prachtig uit! Het is jouw talent en gave om het van te voren al te zien wat iemand nodig heeft qua kleur, belijning en stijl die past bij wie je bent.”

Lylianne van Wijnbergen

Copyright Mandy Visser Bloom for Life  //  Algemene Voorwaarden  //  Privacyverklaring