Soul colour journey

In 20 weken halen we ‘Alles uit de kast’ om jouw identiteit en uitstraling te versterken en in lijn te brengen met wie jij in essentie écht bent. 

“In de kleuren die je niet draagt,
ligt het GOUD in jou verborgen 

Als jij met mij werkt ervaar je weer die fun, het spelen en de sprankelende energie in jou. We ontdekken samen jouw GOUDen talent en ik tune in op jouw verlangen en ik vertel je waar jij ongelofelijk goed in bent. Je durft kleur te bekennen en ik verbind moeiteloos de rode draad voor jou op een fijne, lichte, speelse en onwijs gave kleurrijke manier. 

Jij voelt het direct weer stromen. Je voelt die kolkende energie en het enthousiasme dat je hiermee verder wilt.
Je wordt WIE je vanbinnen écht bent en durft daar op jouw manier expressie aan te geven en voor te gaan staan!

Hoe werkt dat dan Mandy?

Jij en ik, we maken gemiddeld 35.000 keuzes op een dag. Als we ’s morgens opstaan start de nieuwe dag en één van de eerste keuzes die we maken, maken we voor onze kledingkast. Ook jij staat elke dag voor de kast om te kiezen wat je draagt. Welke keuze maak jij? Veilig, uitbundig, pas je jouw keuze aan aan je klant of werk? Volg je het modeboekje of ga je juist niet te opvallend? Dit is een belangrijke keuze die nog weleens wordt onderschat. Niet alleen omdat je nooit ‘zomaar’ wat aantrekt.

 

Er ligt een interessante boodschap in verborgen.

De MAGISCHE TAAL van KLEUR én kleding spreekt voor zich, als je het eenmaal begrijpt. Het beïnvloedt onze relatie met gezondheid, familie, werk, carrière en de relatie met ons wareZELF. De keuzes hangen af van je humeur, wat je doet of wat je juist niet doet, conditionering. En dat is interessant! Er ligt altijd een dieperliggend verlangen of oorzaak onder dat wat je kiest. Deze liggen altijd in lijn met wat zich in jouw binnenwereld afspeelt. Stroomt de liefde door je heen?

De kleuren die je draagt hebben jou gemaakt tot wie je NU bent.

Het zijn jouw sterk ontwikkelde kanten. In de kleuren die je NIET(meer) draagt ligt het GOUD in jou verborgen. Door inzicht in jouw kleur en KLEDING keuzes ontstaat er helderheid over WIE je bent en wat voor jou écht belangrijk is. Wat je écht wilt! Door bewust anders te kiezen. Kleur te bekennen en te leren voelen wat je nodig hebt, komt er rust en ruimte vrij om het leven én jouw bedrijf succesvol te laten stromen op jouw eigen authentieke manier.

Ik geloof in de kracht van Zelfvertrouwen.
Het is jezelf vertrouwen dat je goed genoeg
bent om het GOUD in jou Zichtbaar te laten ZIJN.

…lieve mooie vrouw!

Jij bent GOUD waard! Je bent krachtig, prachtig en vol liefde en wilt dit ook écht uitstralen.

Jij staat bewust in het leven. Je voelt dat je openstaat om kleur toe te voegen en die verfrissende energie in jou zichtbaar te maken.

Kleur volgt altijd jouw liefdevolle energie. Daar waar jij voelt dat je bent, zal de kleur voor je ogen verschijnen. Kleur laat je zien welke magische innerlijke plek dat is. Welk verhaal je daarmee vertelt en uitstraalt.

Voel je dat het tijd is om kleur te bekennen? Om jouw leven, werk & business vanuit je hart vorm te geven? Vanuit jouw innerlijke kracht. Vanuit liefde. Voel jij diep vanbinnen dat je jouw GOUD, jouw gave en kwaliteiten, zichtbaar wilt maken?

Reis dan met mij mee!

Tijdens deze transformerende reis neem ik je veilig mee en reizen we langs de belangrijkste kleurrijke plekken van zelfontdekking die jou helpen om in lijn te leven, kleden & ondernemen met wie jij in essentie bent. Vanuit liefde, vanuit kracht, vanuit een ongekend verlangen…

Voel jij diep van binnen dat je klaar bent
om met mij mee te reizen?

SOUL COLOUR JOURNEY

Groepstraject (max. 10 deelnemers)

In 20 weken halen we ‘Alles uit de kast’ om jouw identiteit en uitstraling te versterken en in lijn te brengen met wie jij in essentie écht bent. Het is de kleurrijkste reis naar zelfontdekking. Een transformerende reis waarin je jouw ware verlangens en het GOUD in jou ontdekt!

– 10 Groepscalls via Zoom
– 12 x Colour kennis (modules)
– Kleurrijke routekaart volgens de BLOOMup methode
– Opdrachten & visualisaties
– Soul Colour Journey groepsapp voor inspiratie & vragen

€997,- excl. 21 % btw of €277,- in 4 termijnen (excl. btw)

De eerstvolgende groep start op 11 april 2023.

“Mijn eerste idee was dat ik graag meer inzicht wilde hebben in hoe ik me zakelijk beter kan kleden zodat het beter bij me past. Ik wilde investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van uitstraling en mezelf daardoor beter voelen. Voordat ik bij Mandy kwam kleedde ik me vaak naar mijn opdrachtgevers, ik paste me aan de situatie aan en koos niet voor mijn eigen stijl, maar voor dat wat het beste paste bij mijn klant. Ik had geen eigen stijl en voelde me niet altijd op mijn gemak. Daarnaast kleedde ik me ook altijd om bepaalde delen te verbergen in plaats van het accent op het juiste punt te leggen. Ik droeg vaak zwart, donkerblauw en donkergroen als veilige oplossing om mijn onzekerheid te verbloemen , terwijl ik diep vanbinnen verlangde naar laten zien wie ik ben in een eigen stijl. De sessies met Mandy waren heerlijk, rustgevend waarin ik heel veel zelfinzicht kreeg. Ik durf mij nu te kleden zoals mijn stijliconen, maar dan op mijn eigen kleurrijke manier. Het is een prachtig traject waardoor je niet alleen inzicht krijgt, maar ook vol zelfvertrouwen weer door het leven gaat. Ik raad het elke vrouw aan!”

Marieke van Gent - IT efficiency

“Ik had veel kleur in mijn kast hangen, maar een deel droeg ik eigenlijk niet of nauwelijks. Ik begreep niet waarom want het zijn gewoon leuke kleren. Waar zat dat ongemak? Geen moment heb ik getwijfeld om mee te reizen. Mandy had al eens een kleurenworkshop gegeven voor de Videovakvrouw, waaraan ik heb meegedaan en ik wist dat ze mij verder kon helpen, omdat ze zo veel verstand van kleur heeft. Ik weet nog dat ze toen zei: ‘Je zou meer rood moeten dragen’, en dat heb ik altijd onthouden. Na deze 12 weken snap ik waarom ik die raad wil opvolgen.

Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waaraan ik meer aandacht wil besteden, waarbij de bepaalde kleuren me ook kunnen ondersteunen en helpen.

Zonder de Soul Colour Journey zou ik niet zijn gaan experimenteren met het dragen van kleur en zou ik niet geweten hebben hoe belangrijk dat voor mij is. Ik voel me beter in staat om elke dag te kiezen vanuit hoe ik mij wil voelen. Ik vind kleur heerlijk, en deze 12 weken hebben er nog een extra dimensie aan gegeven, een verrijking eigenlijk. Dankzij de Soul Colour Journey heb ik meer zelfvertrouwen gekregen bij wat ik aan heb en ik voel me er super bij!!”

Lammie Post - Vertaler

“De allereerste sessie samen vond ik erg waardevol, ontzettend intensief en gaf me middels kleur meer inzicht in mezelf. Waarom ligt er alleen zwarte en donkerblauwe kleding in mijn kast? Welke gebeurtenissen hebben een belangrijke invloed gehad op mijn leven en keuzes die ik heb gemaakt? Ik weet waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en voel nu dat dat oké is. Ik wilde het graag anders en vroeg mij af…Wie ben ik nu? Wat wil ik uitstralen naar anderen? Hoe wil ik me voelen en wat helpt me daarbij?  Ik snap mezelf en anderen nu beter. Mandy, je laat me echt door een inspirerende reis langs de kleuren, het goud in mezelf vinden. Ik ben weer creatief aan de slag, leer mezelf opnieuw kennen en ik vind het fantastisch dat je me leert over kleuren en dat het gekoppeld is aan kleding. Dat maakt het zichtbaar, praktisch &  toegankelijk. Het is tot nu toe de mooiste reis van mijn leven!!

Marieke Jonkman - Leerkracht

Copyright Mandy Visser  |   Algemene Voorwaarden  |   Privacyverklaring